Şirket Haberleri

Güler Dinamik, Endüstri 4.0 Çalışmalarını Tanıttı

Müşterilerine dış ticaret sürecinde hizmet verirken gerekli tüm entegrasyonları ve kontrol mekanizmalarını oluşturan Güler Dinamik, Endüstri 4.0 alanındaki çalışmalarını sektör liderlerine tanıttı.

TÜRKİYE’NİN dijital dönüşüm sürecinde önemli sorumluluklar üstlenen Endüstri 4.0 platformu, partneri olan Güler Dinamik Gümrük Müşavirliği A.Ş. ile “Endüstri 4.0 Toplantıları” kapsamında Yıldız Hisar Tesisleri’nde bir toplantı düzenledi. Güler Dinamik, kendi yazılım alt yapılarını In-House gerçekleştiriyor. Yani şirket içinde kullanılan tüm programlar yine şirket içerisinde hayata geçiriliyor ve geliştiriliyor. Bu sistemi kullanmalarının amacı şirket içerisinde bilgi güvenliğini sağlayabilmek. Aynı zamanda hizmet verdikleri müşterilerle iş süreçlerinde entegrasyonu sağlamak ve işleri kolaylaştırmak. Güler Dinamik’in en çok önem verdiği konuların başında entegrasyon geliyor. Yatay ve dikey süreçlerde bugüne kadar tüm müşterilerle birçok çalışma hayata geçirildi.

endustri 4.0

Güler Dinamik Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güler, toplantıda yaptığı konuşmada: “Kendi yazılım alt yapımızı kurmamızın en büyük nedenlerin biri hizmet verdiğimiz müşterilerimizin iş süreçlerine olabildiğince entegre olabilmeyi sağlamak ve işlerini kolaylaştırmaktı. Yatay ve dikey süreçlerde bu yapılara uygun ve geliştirme isteğindeki tüm müşterilerimiz ile birçok çalışma yapıldı ve yeni talepler ulaştıkça ek geliştirmeler yapılmaya devam ediliyor” dedi. Teknolojinin üzerine sektörel deneyim ekleyerek ve ekip çalışmasına önem vererek çalışma hayatına başlayan Güler Dinamik, 2011 yılında ISO 27001 ile bilgi teknokp sistemlerine farklı bir açıdan yakfapnaıya başladı. Bu süreçten itibaren ve sonlasında yaptıkları çalışmalar sayesinde bugün geldikleri aşamada bulut servislere gecis süreçlerini kolaylıkla sistemlerine ent eğne edebiliyorlar. 2017 yılı ikinci çeyrepade Disaster Site ve Backup altyapısımn cloud geçişlerini yapmaya başladı!

2017 sonu hedefleri ise OnPıomise sistemlerinde geçişleri sağlamak. Müşterilerine dış ticaret sürecinde hizmet verirken gerekli tüm entegrasy:’Ular ve kontrol mekanizmalarım oluşturduğunu belirten Kenan Güler, şöyle devam etti: “Her yerden çalışabilme mottoso ve hayatımıza giren ISO 27001 ile göreni ik kavramını çok daha iyi yönetebilmek için önce MPLS kapalı devre network hayatımıza girdi. Bu yapıbizlere güvenlik konusunda atacağımız adımlarda risklerimizi belli noktalarda toparlamak için öncü oldu. Sunucularımızın, güçlü alt yapısı olan firmaların veri merkezinde konumlandırılması, veri merkezlerinde bulunan ek servisler ile güvenlik seviyemizi artırma şansını yarattı. Güçlü firewall alt yapılarına ek olarak “IDS ve IPS” sistemleri ile ek güvenlik unsurlarını da hayata geçirmiş bulunmaktayız. Stratejilerimiz Gümrük Müşavirliği sektörüne değer katmaya devam ederek, şirketimizin büyümesinde önemli bir itici güce dönüşüyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu