Bayilik Veren Firmalar

1453 Osmanlı Bayilikler Veriyor

Şehzadeler Kentinden Türkiye’ye’sloganı ile Manisa’da başlayan yolculuğunu bugün Türkiye’nin birçok bölgesine ulaştıran 1453 Osmanlı, kaliteyi ve lezzeti aynı çatı altında arayan herkesin yoğun ilgi ve talebi ile birlikte büyüme yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Bugün kısa zamanda ailesine kattığı yeni üyeler ile birlikte en hızlı büyüyen markalardan biri olan 1453 Osmanlı,Türkiye’de beklenenin çok üzerinde bir başarı sağlayarak; Gaziemir, Esendere, Kordon, Güzelyalı, Muğla, Sakarya,Turgutlu ve Uşak şubelerinin ardından, yurtdışı projelerine de Kuveyt ve Nijerya’da açacağı şubeler ile ilk adımlarını atmıştır.

Franchising için günümüzün en karlı ve en başarılı markaları arasında yer alan 1453 Osmanlı kurucusu Serdar Deniz şöyle özetlemektedir; ‘Franchise sektöründe yaşanan sorunların çözümü franchisingin algılanış şeklini değiştirerek, algıyı doğru bir şekilde yönetmekten geçer. Bir kez franchising algılanış şekli değişince, franchisor ve onların ekiplerinin inancı, düşünceleri ve davranışları da değişecektir ve bu değişim sonuçta nihai müşteriyle daha iyi ilişkiler, pazar büyümesi, şube bazında karlılık artışı ve doğru franchisor-franchisee ilişkisi ile sonuçlanacaktır.”

1453 Osmanlı’nın yatırımcılar açısından oldukça ilgi çekici olmasının yanında müşterilere yaşattığı lezzet deneyimi de akıllarda ve damaklarda yer etmektedir. Zengin menüsünün yanında kahve ve nargile konusundaki çeşitliliğin göz doldurduğu 1453 Osmanlı, kaliteyi ve lezzeti aynı menüde herkesin ulaşabileceği bir şekilde müşterilerine sunmaktadır.

1453 Osmanlı Bayilik İletişim Bilgileri

Adres: Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No: 47 Folkart Towers A Kule Kat: 28 D: 2807/2808 BAYRAKLI İZMİR 35530
Telefon: +90 553 099 10 01⁠
e-Posta: info@1453osmanli.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu