İş Kurmak İçin Yeni İş Fikirleri

Geleceğin kolay ve cazip 15 iş fikri

Geleceğin işlerinde para var!

Hepsi kolay, hepsi kısa bir araştırmayla hayata geçirilebilir. Fazla yüksek yatırım maliyeti gerektirmeyen işlerden söz ediyoruz. Geleceğin kolay iş fikirleri size yeni kazanç kapıları açabilir. İşte, son derece cazip 15 iş fikri…

GELECEĞİN işlerinde para var, doğru. Fakat gelecekle ilgili tahminlerde bulunmak hem deneyim gerektiriyor, hem de bilgi. Yalnız yerel değil, küresel ekonomiye ilişkin öngörülerde bulunmak önemli hale geliyor. Fakat daha da önemlisi ülkemizde hızla gelişen girişimcilik heyecanı ‘yeni işlere’ odaklanma arzusunu kamçılıyor.

Burada ‘yeni işler’ derken yakın geleceğin pek duyulmamış, hatta düşünülmemiş işlerini kastediyoruz. Değişen dünyayla birlikte iş yapış biçimleri girişimciliğin bilinen algısını da değiştiriyor.

Fırsatları sezmek zorlaşıyor, düşünsel rekabet öne geçiyor. İş kurmak isteyenler sürünün peşinden gitmek yerine, yapacakları işte kendi damgalarının bulunmasını, her konuda ‘ilk olmanın heyecanını’ yaşamak istiyor.

girişimcilik

PARA DEĞİL ÖZGÜN FİKİR

Bu açıdan bakınca iş kurmanın gerçek maliyeti paradan çok özgün fikirler etrafında şekilleniyor. İhtiyaçları görmek kadar, onu yaratmak; yaratabilmek önemli hale geliyor. Tüketicinin bilinçaltını deşifre etmek, olası ihtiyaçları belirlemek ve bunları herkesten önce hayata geçirmek değer kazanıyor.

işte, aşağıda bugüne kadar fazla dillendirilmemiş, benzeri ve rakibi olmayan dünyadaki son girişimcilik düşüncelerinden örnekler göreceksiniz.

Bunlar tüm unsurlarıyla şekillendirilmiş, pazar ölçümleri yapılmış, fizibilite etütleri gerçekleştirilmiş, bütçelenip de-taylandınlmış projeler değil. Sadece görüş ufkunuzu aydınlatmak, arayışlarınıza yön vermek ve kıvrak zekânızla esinlenmenizi sağlayacak birkaç satırbaşından ibaret.

Tam da buradan yola çıkıp kendi kişiliğinize uyan projenin ilk basamaklarını oluşturabilirsiniz. Sonra iyi bir araştırmayla bu basamakları hızla çıkarak benzeri olmayan işlere imzanızı atabilirsiniz.

TEKNİK DEĞİL TİCARİ…

Değerlendirmenize sunduğumuz proje özetleri büyük sermaye gerektirmeyen; buna karşın yaratıcı akıl ve inovasyon dü-şüncülerinin yoğunlaştığı orijinal iş fikirlerinden oluşmaktadır.

Bu açıdan bakınca ‘geleceğin kolay iş fikirleri’ büyük olasılıkla başka fikirleri doğuracak, konuya tek başınıza karar verip yola devam edebileceksiniz. Proje özetlerinin teknik değil, daha çok ticari niteliklere dayalı olmasına bu nedenle çok özen gösterdik. Kurban Bayramınızı içten dileklerle kutlarken, sadece ‘Para Dergisi’ okurlarına sunulan projelerin ekonomimize ufak da olsa güç getireceğine, ileride ihracat kulvarına girip bu projeleri daha da büyüteceğinize inancımızı belirtmek isteriz. Bu duygular içinde şimdiden tüm meraklı girişimcilere kolay gelsin diyor, üstün başarılar diliyoruz…

Nano Isıtmalı Yatak Dönemi

Bitkisel Tarım İlaçları Mağazası Açmak

Atık İzleme ve Sertifikasyon Uzmanlığı

Mobil Deprem Test Merkezi

Mini Gözlemevleri Revaçta

Elektronik Yakı Üretimi

Işınsal Ağrı Tedavisi

Radyasyon Önleyici Bariyerler

Yeni Su Arıtma Sistemleri

Güneş Koruyuculu Giysi Üretin

Talep Şimdi Soslu Çıtır Patateste

Konsantre Meyve Sularına İlgi Var

Müzikle Rehabilitasyon Üniteleri

Üzün Çekirdeği Üretimi Yapmak

Bir Yorum

  1. Az bir sermayesi olan kesinlikle SOLUCAN GÜBRESİ üretimi işine girmeli. Hem çok fazla emek istemeyen hem de kısa sürede büyük karlar elde edebileceğniz bir sektör. Biz 3 ortak 15 bin TL sermaye ile 7 ay önce bu işe girdik şu an 40 bin TL ilk solucan satışı yaptık. Ayrıca elimizde şu an 100 bin TL ilk solucan ve 15 bin TL ilk solucan gübremiz mevcut. Yani 7 ayda sermayemiz 10 kattan fazla artırdık. Detaylı bilgi almak isteyenler tel. 0554 368 7702.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu